Vertalen 2018-07-17T19:21:35+02:00

Project Description

Vertalen

Steeds meer bedrijven werken binnen een Europese of nog grotere structuur, waarbij de content voor campagnes vaak door de internationale organisatie wordt aangestuurd. Toch is het lezen van informatie in je eigen taal nog altijd het krachtigst. Je kunt vaak feilloos de advertenties of brochures aanwijzen waar een vertaalmachine aan te pas is gekomen. Naast het feit dat zinnen soms heel vaag worden, missen die vertalingen vaak de essentie, de nuance en de creativiteit die een menselijke hand wel kan toevoegen. Een goede vertaling is daarom essentieel om de boodschap goed over te brengen. Wil je voorkomen dat het vertalen van teksten een aanzienlijk deel van jouw eigen tijd inneemt? Ik zorg ervoor dat jouw marketingteksten vloeiend lopen, niet vertaald overkomen en hun essentie behouden.
Waar StoryNell bij kan helpen:
  • Het vertalen van Engelse advertenties, brochures, websites, nieuwsbrieven en persberichten naar sterke Nederlandse teksten die tot actie aanzetten
Kun je mijn hulp goed gebruiken voor jouw bedrijf? Neem contact op via het contactformulier op deze website voor meer informatie en tarieven.