OVER STORYNELL

De persoon achter de naam
Jessica Nell

Jessica Nell

De persoon achter StoryNell

Als klein meisje had ik de liefde voor taal al ontdekt en schreef ik graag verhalen. Gewapend met een woordenboek, ging ik naar school om te communiceren met kinderen die waren geëmigreerd naar Nederland. Ook nu nog leer ik graag andere talen. En met een moeder die altijd vooraan stond om feestjes te organiseren, zit ook het organiseren in mijn bloed.

Naast het volgen van een communicatiestudie, heb ik ruim negen jaar ervaring bij een grote multinational als content- en eventcoördinator in de healthcare branche. Hier heb ik geleerd met een overkoepelende blik en conversiegericht naar communicatie te kijken. Sinds 2017 ben ik de trotse eigenaar van StoryNell. Vooral het maken van inhoudelijke verhalen, interviewen en communicatie voor organisaties met een maatschappelijk belang vind ik enorm interessant.

Ik blijf op de hoogte van mijn vak door veel te lezen en door regelmatig deel te nemen aan vakevenementen, cursussen en webinars. Naast mijn werk als copywriter, werk ik ook regelmatig als extern examinator voor de Hogeschool Rotterdam.

opdrachtgevers

Ik werk voor opdrachtgevers uit verschillende branches. Commercieel, of publieke sector en voor de korte of lange termijn. Twee dingen staan in ieder geval vast: een hoge betrokkenheid bij jouw bedrijf en een kritische blik voor het beste resultaat. Spreekt dit jou aan? Dan hoor ik graag waar ik je bij kan helpen.

Neem ook eens een kijkje bij mijn projecten.

Meer weten over copywriting of event marketing en contentplanning? Klik op één van onderstaande buttons.

werkwijze

Iedere samenwerking start met jouw wensen en verwachtingen. Die bespreken we per mail of telefonisch. Ik vind het daarbij altijd belangrijk dat het van beide kanten klikt. Als ik denk dat een opdracht niet bij mij past, geef ik dit eerlijk aan. Na jouw eerste briefing maak ik een vrijblijvende offerte op maat, passend bij het type opdracht.

Zie jij onze samenwerking zitten? Dan ontvang je de officiële overeenkomst en daarmee start onze samenwerking. We plannen een aanvullend gesprek in, online of op locatie. Tijdens dit gesprek krijg ik graag meer inzicht in jouw klanten en doelen en bespreken we welke inhoudelijke informatie ik nog van je nodig heb. Zo komen we samen tot de kern voor het beste resultaat. Soms doen we de verdiepingsslag niet via een gesprek, maar per mail. Voor het bevorderen van een duurzame relatie, kijken we regelmatig samen wat goed gaat en waar het beter kan. Ik ben pas tevreden, wanneer jij dat bent!

Kernwaarden StoryNell

Enthousiast

Als jij passie hebt voor wat je doet, dan spat die er bij mij ook vanaf.

Kernwaarden StoryNell

Betrokken

Ik ben nieuwsgierig naar wat jou en jouw bedrijf bezighoudt. Reken op oprechte interesse, die niet stopt als de factuur betaald is.

Kernwaarden StoryNell

Kwaliteit

Foutloze teksten die passen bij jouw doel en doelgroep.

Kernwaarden StoryNell

Flexibel

Geen one size fits all, maar overeenkomsten op maat. Eénmalige opdrachten, of langdurige samenwerkingen. Jouw wens staat centraal.

Waar mag ik jou mee helpen?

Wil je graag weten wat StoryNell voor jou kan betekenen? Een kennismaking en een goed gesprek zijn altijd vrijblijvend. Neem contact met mij op en wie weet tot binnenkort!