Het ei is gelegd: StoryNell heeft een nieuwe website! Een lang proces dat ik al een tijdje vooruit schoof (want: klanten gaan voor), maar nu moest ik er echt aan geloven. De website bood niet meer de opties die ik nodig had. Dus: tijd voor een nieuwe look die past bij waar ik nu sta, maar met dezelfde vertrouwde diensten voor jou als klant. Dus heb je een goede tekst nodig voor jouw website, magazine of nieuwsbrief? Dan sta ik graag voor je klaar met hetzelfde enthousiasme.

Je leert mij, Jessica Nell de eigenaar van StoryNell, beter kennen op de nieuwe website, maar voor de gelegenheid in dit eerste blog ook een paar persoonlijke feitjes over mij en mijn bedrijf om nog beter kennis met mij te maken.

Ik ben:

  • Helemaal happy in Rijswijk, waar ik nu bijna 4 jaar woon met mijn man Arne. We wonen hier in een heerlijk jaren-20 appartement dichtbij Den Haag en Delft
  • Wel blond, niet dom (wel heel onhandig soms)
  • Nooit alleen, want mijn kantoorbuddy en kat Opie houdt me overal gezelschap
  • Gek op reizen en andere culturen. Een paar keer ben ik zelfs een aantal maanden in mijn eentje naar het buitenland geweest. Er staan nog veel landen op het lijstje, dus kan niet wachten tot we weer kunnen reizen
  • Niet vies van een (sportieve) uitdaging. 3 jaar geleden ging een droom in vervulling toen ik de Inca Trail in Peru heb gelopen. Toevallig viel dit precies samen met mijn 1-jarig ondernemerschap. Daar kregen wij ook het ‘hike-virus’ te pakken. Sindsdien zoeken we op vakantie heel vaak toffe hikes uit
  • Altijd aan het zingen in huis (sorry buren). Tikje van mijn moeder meegekregen die vroeger in een band zong
  • Verder gek op lekker uit eten gaan, koken en op van die lekker langdradige detectives
  • Super geïnteresseerd in wat schuilt in en achter ieder mens. Een goede biografie lezen, een bijzonder verhaal bekijken over iets wat iemand heeft meegemaakt, of heeft gedaan (en de psychologie erachter), of persoonlijke gesprekken voeren met mensen uit heel andere culturen. Ik vind het heerlijk. Die interesse combineren met mijn werk hoop ik meer en meer te kunnen doen in de toekomst
  • Last but not least: de eigenaar van StoryNell. Mijn verhaal begon niet met een ondernemersplan dat al jaren op de plank lag. Ik werkte voor een grote multinational en kwam erachter dat in een grote corporate organisatie werken op dat moment niet meer zo bij mij paste. Ik zei m’n baan op en van daaruit begon ik uit het ‘niks’ mijn eigen onderneming om anderen te helpen hun verhaal te vertellen. Geen seconde spijt van gehad.

Dit was mijn kleine, extra introductie als eigenaar van StoryNell. Zijn er onderwerpen over communicatie, teksten schrijven of taal waar je graag blogs over zou willen zien hier op de website? Laat het me weten via een mailtje, vul het contactformulier in of stuur me een berichtje op Instagram of LinkedIn. Dan duik ik er graag in voor je en wie weet staat ‘jouw’ onderwerp hier volgende keer!